Glimt slo Vålerenga i sjanserik kamp

Glimt slo Vålerenga i Bodø søndag kveld.

Annonse:

Det var lite å skrive hjem om i første omgang. Men hjemmelaget kom til en god mulighet allerede i det 5 minutt. Etter fine kombinasjoner mellom Bjørkan, Pellegrino og Saltnes fikk førstnevnte fyrt av et skudd fra 10 meters hold som går like over tverrligger. De helgule hadde mye ball, og presset Vålerenga i store perioder.

I det 32. minutt blir Bodøværingene snytt for straffe. Saltnes slår en fin stikker til Sondre Fet som kommer alene med Kjetil Haug i Vålerengaburet. På reprisene kan man se at motstanderlagets sisteskanse tar foten til Fet, som er først på ballen. Det endte med at Pellegrino fikk avsluttet på åpent mål, men en forsvarer reddet den på strek.

To minutter før pause kommer bortelaget til sin største sjanse, der en Vålerengaspiller treffer tverrligger etter et skudd fra kanten av 16 meteren.

Glimt fortsetter andreomgang der de slapp i den første.

Etter timen spilt treffer Bjørkan tverrligger for andre gang. I det 73. minutt kom Elias Hagen til et skudd fra knapt 20 meters hold som sniker seg like utenfor stolpen.

Etter et vedvarende press i andre omgang kom til slutt det hjemmefansen hadde venta på. Erik Botheim kommer seg løs i feltet og stanger inn ledelsen for nordlendingene. Ulrik Saltnes fikk kommet til avslutning, som Haug i bortelagets mål fikk avverget. Returen falt til Botheim, som fikk pirka inn 1-0. Det ble så og si det siste som skjedde i kampen, som betyr at Glimt er tilbake på toppen av tabellen.