Glimt tapte første kampen mot Legia

Målrik kamp da Glimt tapte det første oppgjøret mot Legia

Det hele startet på verst mulig vis. Glimt slapp polakkene til og allerede etter to minutter lå ballen bak Nikita Haikin og gjestene tok ledelsen på Aspmyra.

Gjestene doblet ledelsen noen minutter før pause, men heldigvis for Glimt steg Erik Botheim til værs og stanget inn reduseringen bare noen få minutter senere. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-2.

I andre omgang var det nærmest ett lag på banen. Bodø/Glimt styrte kampen fullstendig, og da gikk det som det måtte gå. Legia Warszawa kontret inn 3-1-scoringen etter 61 minutter og det meste så håpløst ut for Glimts del.

Kjetil Knutsen tok konsekvensene på alvor og gjorde bytter. Det skulle lønne seg for 12 minutter før slutt var det innbytter Pernambuco som satte inn nok en redusering for Glimt.

Morten Konradsen ble utvist etter det som må regnes som en dommertabbe noen minutter senere, og med bare ti mann ble det en umulig oppgave for Glimt å skulle snu kampen.

Dermed endte det 2-3 på Aspmyra og Glimt har skaffet seg et ok minus utgangspunkt før returoppgjøret i Polen om en uke.