Kampdag 6: For en debut

Isak Øvrevold og Max Garcia tok tre av fire seire på den første kampdagen etter juleferien. Her er referatet:

Første kampdag etter juleferien for Glimt-gutta. Vi har en ny spiller for oss: Isak Øvrevold. Isak vant konkurransen når Glimt jaktet på Nord-Norges beste FIFA-spiller. og skal spille kampene i stedet for Stian Edvardsen som er satt opp som reserve. I tillegg spiller Max Garcia fortsatt FIFA for klubben.

Første kamp:

Glimt-Sandnes Ulf

Max spiller første kamp og havner tidlig under, men henter seg fort inn igjen etter bra angrepsspill og tar med seg ett 1-1 resultat til pause.

Like etter pause forsetter Max det flotte angrepsspillet sitt og går til en 2-1 ledelse.

Halvveis ut i andre omgang roter Max det til i forsvar og Sandnes Ulf utligner til 2-2.

Det ender 2-2 i Max sin første kamp etter juleferien, så er det tid for Isaks eSerie-debut. Isak stakk seg veldig ut i Glimts konkurranser og imponerte med svært sterke resultater mot gode FIFA spillere.

Isak går opp i 1-0 ledelse 25 minutter ut i eSerie-debuten sin. Kontrollerer kampen bra og skaffer seg en fullt fortjent ledelse. Han dobler like så greit få minutter senere. 2-0 og 4-2-ledelse til Glimt over Sandnes Ulf sammenlagt. Isak gjør en enormt sterk 1 omgang her og leder hele 3-0 til pause.

Sandnes Ulf får en redusering etter pause, og det skrives 3-1 nå, men Isak ønsker ingen spenning i denne kampen og rykker opp til 4-1.

Sandnes Ulf får en trøstescoring på slutten og kampen ender 4-2, og 6-4 sammenlagt. Veldig bra å starte kampdagen med en seier, og veldig gledelig at Isak gjør en knallsterk debut.

Andre kamp:

Glimt - Viking

Max spiller igjen første kamp, og tar ledelsen etter 35 minutter.

Viking utligner tidlig i 2.omg til 1-1, og fortsetter å presse på. Det står 2-1 til Viking etter 64 minutter spilt. Max klarer å krige inn 2-2 rett før slutt, som også blir sluttresultatet i første del av andre kamp. Stor grunn til å ha tro på seier her, Isak så knallsterk ut mot Sandnes Ulf.

Isak tar ledelsen allerede etter 5 minutter, har virkelig spilt godt i sin første kampdag i eSerien, virker ikke til å være nervøs i det hele tatt.

Øker ledelsen til 2-0 etter 20 minutter.

Viking får inn en redusering etter 30 minutter, 2-1. Motstanderen utligner til 2-2 etter 85 minutter, Isak har enda tid til å avgjøre her. Isak stresser litt i forsvar her og roter bort ballen, Viking utnytter og går opp til 3-2. Det ender 3-2 til Viking og Glimt taper dermed 5-4 sammenlagt.

Jevnspilt kamp og marginer avgjør på slutten der, begge guttene spiller gode kamper. Artig å se at Isak tør og går for seieren på slutten, i stedet for å prøve å sikre uavgjort. Uheldig som roter det litt til i forsvar og taper kampen.

Tredje kamp

Glimt - Øygarden

Denne gangen starter Isak.

Kampen starter med at Isak slipper inn veldig tidlig. Men lar seg ikke stresse av den grunn og snur kampen mesterlig og kontrollerer fint inn en 4-2 seier.

Max hadde en sterk 2 måls ledelse å spille på i andre kamp, og vinner selv kampen sin 2-1. Dette gjør at Glimt guttene vinner 5-3 sammenlagt og har vunnet to av tre kamper hittil i dag.

Fjerde kamp

Glimt - Brann

Siste kamp spilles mot Brann. Isak starter også denne kampen.

Isak fortsetter å imponere stort, og vinner kampen sin 2-1. Så spørs det om Max klarer å sikre seieren her. Det gjør han uten noen som helst tvil, vinner hele 5-2 til slutt og dermed avslutter Glimt runden med en sterk 7-3 seier over Brann.

Tre seiere og ett knepet tap på Glimt-guttene i dag er uten tvil meget godkjent. Ser ut som om de har fått god tid til å trene i jula, noe som gjenspeiler seg i dagens resultater. Spesielt morsomt å se Isak komme inn i eSerien og prestere fra første sekund, virker ikke nervøs og er modig i spillestilen sin, noe som også gjorde at man var litt uheldig som slipper inn en sen scoring som sørget for dagens tap mot Viking.

Blir veldig spennende å se om Bodø/Glimt klarer å fortsette denne flotte formkurven neste runde.