Det ble noen jevne kamper mot de beste spillerne i eSerien denne uka

Første kamp:

Glimt - Lillestrøm:

Kveldens første motstander er Lillestrøm, Max sparker i gang kampen.

Max går til pause med 0-0 etter en sjansefattig 1 omgang, kan se ut som både han og Lillestrømspilleren trenger å spille seg litt varm før angrepsspillet sitter ordentlig.

Andre omgang starter litt i samme spor, preget av upresist pasningsspill og lite sjanser.

Etter 60 minutter løsner det endelig, Max spiller seg flott igjennom og setter inn rundens første scoring for Glimt guttene, 1-0.

Resten av kampen har Max god kontroll på og spiller inn ett godt 1-0 resultat.

Isak tar over med en 1-0 ledelse.

Isak starter runden godt og spiller seg frem til ett par feite muligheter, ingen uttelling etter 25 spilte.

40 minutter spilt nå, Lillestrøm har tatt over spillet mer og mer nå, kommer alene med keeper, men setter den heldigvis i stolpen for Isak og Max sin del.

Halvveis spilt ut i andre omgang brenner Isak ett par store muligheter, kunne roet nervene endel om en av dem satt, har nok i bakhodet at han startet med en 1-0 ledelse.

80 minutter spilt og Lillestrøm kommer til sjanse på sjanse, Isak klarer å avverge i siste liten. Gjør noen defensive endringer nå.

De defensive justeringene til Isak gjør susen, og kampen ender 0-0, og en 1-0 seier til Glimt gutta i første kamp for kvelden. En veldig god start!

Andre kamp:

Glimt - Raufoss:

Andre kamp spilles mot Raufoss, og Isak spiller første kamp.

Kampen starter med at Raufoss scorer etter 10 minutter.

Isak henter seg litt ut i omgangen og kommer til en god del sjanser, men klarer ikke omsette dem til scoring. Raufoss har bare 1 skudd i første omgang og er heldig som leder.

Etter 60 minutter ligger Isak enda under 1-0, flytter nok opp en del folk nå for å komme til flere muligheter. Kampen preges av at Raufoss spilleren bruker god tid med ballen og prøver å spille på resultatet.

Det hjelper ikke på mot Isak som mater på offensivt og setter inn 1-1 etter 81 minutter spilt! Flott angrepsspill i forkant.

Kampen ender 1-1, helt greit resultat.

Da er det Max tur å bryne seg på Raufoss.

Etter 30 minutter tar Raufoss ledelsen 1-0 etter en helt ellevill scoring. Har slitt litt med å forsvare seg i starten av kampen her Max.

Glimt ligger under 1-0 til pause, må opp ett par hakk i andre omgang nå Max for å vinne denne kampen.

Max fortsetter å slite med å produsere muligheter i andre omgang og Raufoss går fortjent opp til 2-0 etter 70 minutter spilt.

Kampen ender 2-0 til Raufoss og 3-1 sammenlagt.

Tredje kamp:

Glimt - Jerv:

Rundens siste kamp spilles mot Jerv. Isak har spilt bra i kveld og spiller første kamp.

Glimt går til pause med en 1-0 ledelse. Isak spiller en god omgang og leder fortjent 1-0 til pause etter en superscoring. Ut fra hva vi har sett av Isak tidligere går han nok fort for en 2-0 scoring i andre omgang i stedet for å forsvare seg, så blir nok en sjansefull andre omgang.

Det stemte fint, Isak går rett is strupen på Jerv, og øker ledelsen til 2-0 etter 50 minutter spilt.

Videre ut i kampen har Isak god kontroll og Jerv kaster frem alle mann i angrep på slutten, det gir dem en sen redusering etter 89 minutter spilt.

Kampen ender 2-1 til Glimt.

Max tar over og spiller rundens siste kamp med ett 2-1 utgangspunkt.

Jerv starter kampen godt og går opp til 1-0 etter 15 minutter spilt, dermed er det likt 2-2 sammenlagt.

Max skaffer seg straffespark etter 30 minutter spilt og setter den sikkert. 1-1 og 3-2 til Glimt sammenlagt, som også er pauseresultatet.

Etter 73 minutter går Jerv opp til 2-1 og dermed er det 3-3 og likt sammenlagt med liten tid igjen på klokka.

Begge lagene kaster seg i angrep på slutten av kampen mot slutten av kampen og uheldigvis trekker Jerv det lengste strået og får seg en sen seiers scoring.

Kampen ender 3-1 og 4-3 sammenlagt til Jerv.

Oppsummert:

Glimt guttene startet runden godt med seier mot Lillestrøm, før dem taper mot Raufoss og Jerv. Begge guttene scorer ett par veldig pene mål og viser stor villighet til å angripe, det kan straffe seg i FIFA da det er små marginer som ofte skiller en seier og ett tap. Uansett veldig kult og underholdene å se på da dem alltid går for seieren!